Rezervacije

Viber Viber

+382 67 404 303

Da li ste znali da proljećni rafting Tarom važi za najuzbudljiviju proljećnu avanturu? Ako volite avanturu, a niste do sad bili dio ovog uzbuđenja, onda je ovo proljeće pravi termin za Vas.

Ovo je period kada možete da se upustite u avanturu i osetite snagu rijeke, a kako se priroda na proleće budi, bićete očarani ljepotama netaknute prirode i čarolijama ovog mjesta.

Ima li išta bolje nego odmor ukombinovati sa avanturom?

Proljećni rafting u aprilu i maju je zabava koja se ne propušta. Kao posledica otapanja snega na okolnim planinama, vodostaj rijeke je viši zbog čeka je rafting Tarom u ovom periodu najpopularniji i najdinamičniji. U susretu sa najljepšim periodom u godini, možete osetiti snagu i brzinu rijeke koju okružuje divlja priroda i koja u sebi krije netaknute čarolije ovog mjesta. Tu su divni vodopadi, pećine i vidikovci čija se ljepota najbolje prikazuje kada se sve budi.

Ova avantura osvaja srca svih posetilaca i iskustvo kaže da se većina rado vraća da ponovo bude dio najvećeg uzbuđenja tokom godine. Proljećni rafting Tarom se prvenstveno preporučuje iskusnima i onima koji se ne plaše brzine toka rijeke, jer je on početkom sezone jači. Naravno, sve ovo izaziva visok nivo adrenalina, to je ekstremna avantura koje je sasvim bezopasna.

U rafting avanturu, sa Vama idu naši iskusni i licencirani skiperi, čije dugogodišnje iskustvo obezbeđuje visoku bezbednost i omogućava Vam bolje upoznavanje sa svim čarolijama koje ćete videte tokom raftinga. Naravno očekuje Vas i specijalna oprema koja štiti od svih spoljašnjih uticaja.

Kod nas Vas takođe očekuje prijatan i dobro opremljen smještaj, komfor i usluga kakvu zaslužujete. Svakodnevno se trudimo da Vam ulepšamo odmor i pružimo zabavu kakvu želite i zbog čega ste baš nama pružili poverenje.

Proljećni rafting je zaista avantura koja se ne propušta i koju svako treba da doživi bar jednom. Zato Vas očekujemo da zajedno gradimo uspomene i radujemo se Vašem dolasku.

Pogledajte našu ponudu za proljećni rafting Tarom i zaplivajte u novu sezonu sa nama!
Vaša Blue River Tara - Rafting Centar



Proljeće i rafting na Tari
Rafting Montenegro Blue River Tara
Mastercard ID Check Visa Secure Allsecure

© 2022 Blue River Tara - Zabranjeno preuzimanje materijala sa sajta (slika, video zapisa...)