Rezervacije

Viber Viber

+382 67 404 303

Ako planirate odmor u Crnoj Gori, bićete oduševljeni saznanjem da je ovo jedno od najboljih doba godine da nam se pridružite na avanturističkom raftingu! Kao bonus, mi smo najbliži rafting operater u oblasti Plužina, i možete lako isplanirati poludnevno putovanje sa porodicom i prijateljima! Evo glavnih razloga zašto je ljeto uzbudljivo vrijeme za doživljaj raftinga:

Iako su naši izleti na raftingu vodom neverovatno iskustvo tokom cijele sezone, letnji meseci mogu biti posebno avanturistički! Ovo je doba godine kada nivoi vode na rijeci Tara potpuno zavise od prirodnih uslova, čineći nivoe nepredvidivima! Kao rezultat toga, možda ćete doživeti bilo šta, od laganog plovidbe niz rijeku do natopljene vožnje.

Nakon mjeseci prohladnog vrijemena i sivih dana, nema ničeg sličnog povratku napolje među ljepotom planina! Naši rafting izleti na vodi su savršen način da izađete napolje i poprskate kroz brzake sa svojom porodicom! Ne postoji bolji način da dočekate ljeto od dana na rijeci Tara.

Ako volite preljepi pogled, samo sačekajte dok planinski pejzaž ne doživite iz perspektive naših splavova na rijeci! O ovoj avanturi na vodi pričaćete dugo nakon što se Vaš ljetnji odmor u završi.

Bićete prijatno iznenađeni kada otkrijete naše pristupačne cijene za rafting izlete. Što se tiče zabave prepune akcije, jednostavno nema bolje vrijednosti. Ako nam se planirate pridružiti sa grupom od najmanje 10 ljudi, svakako pogledajte informacije o našoj grupi kako biste uštedjeli još više novca na svom izletu. Nudimo i izbor paketa za uštedu novca koji kombinuju naše rafting izlete na vodi sa nekim od drugih vrhunskih atrakcija širom Crne Gore.

Pogledajte sve informacije o našim putovanjima danas da biste iskusili avanturu splavarenja u blizini Plužina! Jedva čekamo da Vas vidimo.



Razlozi zašto je ljeto uzbudljivo vrijeme za rafting
Rafting Montenegro Blue River Tara
Mastercard ID Check Visa Secure Allsecure

© 2022 Blue River Tara - Zabranjeno preuzimanje materijala sa sajta (slika, video zapisa...)