Rafting vikend special

Rezervišite svoj program. Vrijeme do početka nove sezone:
2018/04/15 07:00:00

O TURI

€86

Mart - Novembar 24/7

Grupe: neograničeno

Težina ture: za sve uzraste (djeca od 6 godina)

Ovo je tura gdje ćete upoznati kanjon Tare na pravi način. Uživanje i boravak na rijeci će Vas oplemeniti i sjediniti sa prirodom. Vrhunska priča za Vas i Vašu porodicu.

PROGRAM

Ponuda od petka veče do nedjelje ujutro sa raftingom.

Dođite u bilo koje doba dana u naš motel. Običaj je da budete kod nas u poslijepodnevnim časovima. Na terasi našeg motela ćete uživati u domaćim specijalitetima, a prenoćište je obezbjeđeno u sobama našeg motela.

Drugi dan

09.00h – Sastanak učesnika raftinga  u Blue River Tara na Šćepan Polju, idealno vrijeme da upoznate naše skipere i ostale učesnike raftinga i uživate u bogatom doručku  u restoranu na obali rijeke.

10.30h – Početak riprema za rafting: opremite se profesionalnom opremom za rafting: neoprenskim odijelima i čizmama, sigurnosnim pojasevima, i kacigama (podobnim za Go Pro kameru). Sa sobom možete ponijeti foto aparate i mobilne telefone jer na svakom čamcu postoji sigurnosna, vodootporna vreća u kojoj možete ostaviti svoje stvari tokom brzaka, a koristiti tokom pauza kao i na mirnim dijelovima rijeke.

11.00h – Vaša avantura počinje kratkom, uzbudljivom vožnjom terenskim vozilima do Brštanovice (polazne tačke raftinga) gdje ćete dobiti detaljne instrukcije za ponašanje na čamcu i veslanje od vašeg skipera. Veoma je važno da se svi učesnici raftinga pridržavaju uputstava skipera jer će vas informisati i tokom raftinga prije svakog brzaka.

11.30h – Već u prvim kilometrima raftinga uzbudjenje počinje da raste.  Izvježbajte svoje veslačke sposobnosti dok očekujete zvuke nemirnih brzaka Vjernovića (rang V) koje prate Borovi, Varda i Čegrlo (rang IV) i ostalih 17 uzbudljivih brzaka (rang II – III).

Rijeka Tara kao da ima nemirne, bijele, vodene stepenice sa prelijepim, mirnim bazenima izmedju brzaka koji vam omogućavaju da se odmorite, fotografišete njene jedinstvene predjele, ili oprobate plivanje u kristalno čistoj, ali hladnoj vodi. Napravićemo nekoliko pauza na najljepšim mjestima i nezaobilaznom najljepšem vodopadu na Tari. Nemojte zaboraviti da vodu iz rijeke Tare možete piti tokom cijelog toka, jer je i zvanično proglašena za najčistiju vodu na svijetu.

16.00h – Vaša rafting avantura se zavrsava  na Šćepan Polju, fantastičnim ručkom u našem restoranu. Naši kuvari ce pripremiti najbolje specijalitete crnogorske kuhinje u kojima ćete uživati nakon dana punog uzbuđenja  (domaća rakija, splavarska čorba, pаstrmkа ili piletina nа žаru sa rižom, jаgnjetina ili teletina sa krompirom ispod sаčа, vegetаrijаnsko jelo i svježa salata).

 

Odlazak na spavanje i ujutro odlazak.

Cijena aranžmana obuhvata:

  • doručak (za vrijeme boravka)
  • prevoz džipovima do polazne tačke
  • taksa za rafting
  • boravisna taksa
  • osiguranje
  • besplatan parking za vozila
  • rafting
  • ručak
  • kompletna oprema za rafting

Potrebno je ponijeti:
kupaći kostim, zaštitu od sunca i kofer dobrog raspoloženja za nezaboravno druženje i uživanje!

KONTAKTIRAJTE NAS!

Na sve Vaše upite odmah odgovaramo!

Kontakt:

+382 68 664 014

bluerivartara@gmail.com

Tokom cijele godine 24/7

Name*

Mail*

Phone number*

Your message