Rezervacije

Viber Viber

+382 67 404 303

Rafting na rijeci Tari je nezaboravno iskustvo koje pruža uzbuđenje, adrenalin i spektakularne pejzaže. Ali, kada je najbolje vrijeme za uživanje u ovom spektaklu prirode? Otkrijte kada je idealno vrijeme za planiranje vaše avanture na Tari.

Proljeće: Tokom otapanja snijega
Proljeće je obično vrhunsko vrijeme za rafting na Tari. Tokom ovog perioda, otapanje snijega sa okolnih planina dovodi do povećanja nivoa vode u rijeci, što stvara brže i uzbudljivije tokove. Ova sezona obično pruža najintenzivnije iskustvo, sa divljim vodama koje pružaju adrenalinski šok i nezaboravne trenutke uzbuđenja.
Međutim, važno je napomenuti da prolećni mjeseci mogu biti hladniji, pa je neophodno nositi adekvatnu opremu kako biste ostali topli i suvi tokom vaše avanture na vodi.

Rana jesen: Idealno vrijeme za blagu klimu
Rana jesen, posebno krajem septembra i početkom oktobra, takođe može biti fantastično vrijeme za rafting na Tari. Tokom ovog perioda, nivo vode u rijeci obično opada, ali i dalje pruža dovoljno brze tokove i uzbuđenja. Temperatura vode i vazduha obično su prijatnije nego u proleće, što čini ovu sezonu idealnom za one koji traže blagu klimu tokom svoje avanture.

Izbjegavanje ljetnjih gužvi
Dok ljeto može biti privlačno vrijeme za rafting na prvi pogled, treba imati na umu da tokom ovog perioda Taru često posjeti veliki broj turista, što može dovesti do gužvi na rijekama i na obalama. Ako želite da izbjegnete gužve, razmislite o planiranju vaše avanture van sezone, kada će vam rijeka možda biti tiša i priroda netaknutija.

Bilo da želite ekstremno iskustvo sa brzim tokovima ili opušteniju vožnju kroz blage vode, Tara će vam pružiti nezaboravnu avanturu koja će vas ostaviti bez daha. Ne čekajte, isplanirajte svoju avanturu na Tari i doživite čaroliju prirode u svom punom sjaju.


Kada je najbolje ići na rafting Tarom?
Mastercard ID Check Visa Secure Allsecure

© 2022 Blue River Tara - Zabranjeno preuzimanje materijala sa sajta (slika, video zapisa...)