Rezervacije

Viber Viber

+382 67 404 303

Kanjon Tare, poznat kao "Evropski Grand Canyon", je jedno od najimpresivnijih prirodnih čuda Crne Gore i Balkana. Sa svojim strmim liticama, kristalno čistim vodama i neobičnom ljepotom, ovaj kanjon privlači avanturiste iz cijelog sveta. U ovom blogu istražićemo nezaboravno iskustvo raftinga kroz kanjon Tare i zašto je ovo putovanje imperativ za ljubitelje adrenalinskih aktivnosti.

Kanjon Tare: Biser Crne Gore

Prirodna ljepota
Kanjon Tare je drugi najdublji kanjon na svetu, odmah iza Velikog kanjona u SAD-u. Njegove strme stene, visoke preko 1300 metara, okružene su bujnom šumom, a rijeka Tara protiče kroz kanjon sa svojim kristalno čistim vodama. Ova netaknuta priroda nudi spektakularne prizore i pruža jedinstveno iskustvo divljine.

Divlji vodeni svet
Rijeka Tara je poznata po svojim brzacima i turbulentnim vodama, čineći je savršenom destinacijom za rafting avanturu. Sa razredom težine od 3 do 5, ova rijeka pruža izazov i uzbuđenje iskusnim rafterima, ali i sigurnu i uzbudljivu vožnju za početnike.

Iskustvo raftinga kroz kanjon Tare

Adrenalinska Avantura
Rafting kroz kanjon Tare je nezaboravno iskustvo puno uzbuđenja i adrenalina. Sa strmom rekom, brzacima i preljepim pejzažima, svaki trenutak na vodi je pun uzbuđenja i avanture.

Timski rad Rafting je takođe sjajan način za izgradnju timskog duha. Vožnja čamcem zahteva saradnju svih članova ekipe kako bi se uspešno savladali brzaci i prepreke na putu. Ovo iskustvo jača poverenje i vezu među učesnicima.

Priprema za avanturu

Oprema
Pre nego što krenete na rafting avanturu, važno je da imate odgovarajuću opremu. To obično uključuje kacige, prsluke za spašavanje i vesla, kao i odgovarajuću odeću koja će Vas zaštititi od vode i sunca.

Sigurnost
Sigurnost je od suštinskog značaja tokom raftinga. Važno je slušati instrukcije Vašeg vodiča i pridržavati se bezbednosnih mjera tokom cele vožnje.

Rafting kroz kanjon Tare je nezaboravno iskustvo koje pruža divljinu, uzbuđenje i predivne prirodne pejzaže. Sa svojim brzacima i spektakularnim prizorima, ova avantura je imperativ za sve ljubitelje prirode i adrenalina. Planirajte svoje putovanje, pripremite se za uzbuđenje i otkrijte ljepote kanjona Tare na nezaboravnom rafting iskustvu!


Rafting kroz kanjon Tare
Mastercard ID Check Visa Secure Allsecure

© 2022 Blue River Tara - Zabranjeno preuzimanje materijala sa sajta (slika, video zapisa...)