Rezervacije

Viber Viber

+382 67 404 303

Dobrodošli u čudesni svijet rijeke Tare, jedne od najimpresivnijih prirodnih ljepota Crne Gore. Ova prelijepa rijeka je poznata po svojoj kristalno čistoj vodi, spektakularnim kanjonima i nezaboravnoj prirodi koja je okružuje.

Upoznajte Tara rijeku na Mapi

Tara je jedna od najdužih rijeka u Crnoj Gori, a njeni čisti vodeni tokovi pružaju izvanredno iskustvo za sve ljubitelje prirode i avanture. Da biste bolje upoznali ovaj biser prirode, evo nekoliko ključnih tačaka koje biste trebali istražiti na mapi:

Kanjon Tare: Ovo je jedan od najdubljih kanjona u Evropi, sa spektakularnim pejzažima, strmim liticama i bujnim šumama koje vas ostavljaju bez daha.

Vodopadi: Na području rijeke Tare nalazi se nekoliko impozantnih vodopada, uključujući i čuveni vodopad "Đavolje Lazi".

Planinski pogledi: Rijeka Tara teče kroz planinske predjele Nacionalnog parka Durmitor, pružajući vam priliku da uživate u nestvarnim pogledima na okolne vrhove i pejzaže.

Aktivnosti na vodi: Tara je takođe poznata po svojim mogućnostima za rafting, kajaking i druge vodene sportove, pružajući vam priliku da doživite adrenalin u srcu divljine.

Sada kada ste dobili uvid u ljepote rijeke Tare, vreme je da istražite ovu fascinantnu destinaciju na mapi. Otkrijte skrivena blaga kanjona, pratite tok rijeke i planirajte svoju sledeću avanturu u ovom prelepom dijelu Crne Gore.


Mastercard ID Check Visa Secure Allsecure

© 2022 Blue River Tara - Zabranjeno preuzimanje materijala sa sajta (slika, video zapisa...)