Rezervacije

Viber Viber

+382 67 404 303

O TURI

60

15 April - 01 Oktobar 24/7

Grupe: neograničeno

Težina ture: za sve uzraste

Ovo je fantastična tura kada su u pitanju jednodnevni izleti. Kompletnu opremu za rafting obezbjeđujemo mi, Vaše je samo da dođete,

Rafting One day

PROGRAM


Dužina raftinga 14 km – djeca do 12 godina popust.

09:00h – Sastanak učesnika raftinga u Blue River Tara na Šćepan Polju, idealno vrijeme da upoznate naše skipere i ostale učesnike raftinga i uživate u bogatom doručku u restoranu na obali rijeke.

10:30h – Početak riprema za rafting: opremite se profesionalnom opremom za rafting: neoprenskim odijelima i čizmama, sigurnosnim pojasevima, i kacigama (podobnim za Go Pro kameru). Sa sobom možete ponijeti foto aparate i mobilne telefone jer na svakom čamcu postoji sigurnosna, vodootporna vreća u kojoj možete ostaviti svoje stvari tokom brzaka, a koristiti tokom pauza kao i na mirnim dijelovima rijeke.

11:00h – Vaša avantura počinje kratkom, uzbudljivom vožnjom terenskim vozilima do Brštanovice (polazne tačke raftinga) gdje ćete dobiti detaljne instrukcije za ponašanje na čamcu i veslanje od vašeg skipera. Veoma je važno da se svi učesnici raftinga pridržavaju uputstava skipera jer će vas informisati i tokom raftinga prije svakog brzaka.

11:30h – Već u prvim kilometrima raftinga uzbudjenje počinje da raste. Izvježbajte svoje veslačke sposobnosti dok očekujete zvuke nemirnih brzaka Vjernovića (rang V) koje prate Borovi, Varda i Čegrlo (rang IV) i ostalih 17 uzbudljivih brzaka (rang II – III).

Rijeka Tara kao da ima nemirne, bijele, vodene stepenice sa prelijepim, mirnim bazenima izmedju brzaka koji vam omogućavaju da se odmorite, fotografišete njene jedinstvene predjele, ili oprobate plivanje u kristalno čistoj, ali hladnoj vodi. Napravićemo nekoliko pauza na najljepšim mjestima i nezaobilaznom najljepšem vodopadu na Tari. Nemojte zaboraviti da vodu iz rijeke Tare možete piti tokom cijelog toka, jer je i zvanično proglašena za najčistiju vodu na svijetu.


16:00h – Vaša rafting avantura se zavrsava na Šćepan Polju, fantastičnim ručkom u našem restoranu. Naši kuvari ce pripremiti najbolje specijalitete crnogorske kuhinje u kojima ćete uživati nakon dana punog uzbuđenja (domaća rakija, splavarska čorba, pаstrmkа ili piletina nа žаru sa rižom, jаgnjetina ili teletina sa krompirom ispod sаčа, vegetаrijаnsko jelo i svježa salata)

CIJENA OBUHVATA:


Doručak

Prevoz od Šćepan Polja do Brštanovice

Taksa za rafting

Boravisšna taksa

Osiguranje

Besplatan parking za vozila

Rafting

Ručak

Kompletna oprema za rafting


Potrebno je ponijeti:
kupaći kostim, zaštitu od sunca i kofer dobrog raspoloženja za nezaboravno druženje i uživanje!

Rafting 1 dan
Rafting 1 dan
Rafting 1 dan
Rafting 1 dan
Rafting 1 dan
Rafting 1 dan
Rafting 1 dan
Rafting 1 dan
Rafting 1 dan
Rafting 1 dan
Rafting 1 dan
Mastercard ID Check Visa Secure Allsecure

© 2022 Blue River Tara - Zabranjeno preuzimanje materijala sa sajta (slika, video zapisa...)