Rezervacije

Viber Viber

+382 67 404 303

Splavarenje Tarom

Rafting Tara

Oseti adrenalin

Rafting Tara

Nezaboravni doživljaj

Rafting Tara

Iskustvo za pamćenje

Splavarenje Tarom

Ako niste sportski tip, iskusan rafter, dobro obučen i atletski, ne brinite! Verovali ili ne, čak i dete od tri godine može da oseti šta ova uzbudljiva aktivnost donosi. Postoji mnogo opcija za porodice, koje su blagog intenziteta. U stvari, rafting Tarom ne zahteva prethodne veštine raftinga jer vodiči plove brzacima sa Vama i u ovom slučaju iskustvo nije potrebno. Vodič sedi na zadnjem delu splava i usmerava Vas i ostale putnike dok veslate.


Vode I stepena znače da u vodi ima samo malo ili malo grubih površina. To znači da su brzaci laki, a ne grubi. Takođe zahteva samo malo manevrisanja. Svi putnici i gosti su obavezni da iz predostrožnosti nose prsluke za spasavanje koji god nivo vode želite da osvojite. Magija raftinga je u tome što ne samo da pruža žurbu dok ste na rijeci, već nudi i mogućnost kombinovanja drugih nezaboravnih iskustava, uključujući planinarenje do značajnih atrakcija i prirodnih vodopada, kao i kampovanje na novoj lokaciji niz rijeku svake noći za višednevne rafting izlete. Ova putovanja će Vas zabaviti, dati energiju i opustiti.


Ako razmišljate o splavanju rijekom Tarom, naši visokokvalifikovani vodiči ne samo da će bezbedno ploviti rijekom sa Vama, već će i pripremiti neverovatne obroke za Vas tokom Vašeg višednevnog odmora. Za više informacija o splavarenju Tarom, kontaktirajte nas.


Foto galerija

Pogledajte neke od fotografija iz kompleks centra Blue River Tara
i pridružite nam se u nezaboravnoj avanturi!

Mastercard ID Check Visa Secure Allsecure

© 2022 Blue River Tara - Zabranjeno preuzimanje materijala sa sajta (slika, video zapisa...)