Rezervacije

Viber Viber

+382 67 404 303

Kanjon Tare Crna Gora

Kanjon Tare Crna Gora

Tara je poznat kao neverovatna destinacija za aktivnosti poput raftinga, ali i istraživanje planine Durmitor tokom ljetnjih mjeseci jednako je impresivno! Sa malo hladnijim planinskim temperaturama, zadivljujućim pogledom, Tara je savršena ljetnja destinacija za one koji traže avanturu na otvorenom.


Kako planinske aktivnosti postaju sve popularnije svakog ljeta, mnogi avanturisti počinju da otkrivaju da je planiranje i rafting neophodno aktivnost za njihovo putovanje.


Sunčani i topli dani u kanjonu rijeke Tare su apsolutno fantastični, puni sunca koji topi snijeg za sa vrhova planina.


Durmitor sa kanjonom rijeke Tare deo je svetske prirodne baštine. Kanjon rijeke Tare je na listi međunarodnih rezervata biosfere.


Splavarenje rijekom Tarom nudi uzbudljive brzake, razne mogućnosti čamca i život u kampu koji se ne može opisati. Ogromne prostrane livade usred ničega nude idealno igralište za porodice da plivaju, započnu igru odbojke ili kada sunce zađe, zajedno se opustite za posmatranje zvijezda.


Rijeka Tara kao bujična rijeka u nekim trenucima postaje mirna. Retki dijelovi gdje možete da pređete rijeku sa jedne na drugu stranu nazivaju se gazovi (mjesta gde možete da uđete i prošetate do drugog dijela). Kod Bistrice korito rijeke je toliko usko da se po pričanju mještana moglo skakati sa jedne strane na drugu. Ovo neobično mesto zove se Đavolje laži.


Ovakva ljepota oduzima dah i na prvi pogled svaki putnik ostaje vječno zaljubljen u Crnu Goru.


Oni koji odluče da provedu nekoliko dana na rijeci pamtiće je do kraja života, posebno jutarnje sunce u kanjonu i noći kada je jedino svijetlo koje ćete videti uska linija zvijezdag neba i roj svitaca.


Najhrabriji ne bi smjeli da zaobiđu kanjon Nevidio - poslednji osvojeni kanjon u Evropi.


Pridružite nam se neverovatnim avanturama i doživljajima. Vidimo se uskoro!


Rezervišite Vaš termin!

U ponudi imamo fantastične pakete za rafting i izlete
Mastercard ID Check Visa Secure Allsecure

© 2022 Blue River Tara - Zabranjeno preuzimanje materijala sa sajta (slika, video zapisa...)