Rezervacije

Viber Viber

+382 67 404 303

Leto je u vazduhu i svi znamo šta to znači - vreme je za Rafting Tarom!

Završili smo punu sezonu raftinga sa COVID-om i pripremamo se za još jednu bolju. Imali smo uspiješnu sezonu 2021. godine i planiramo da primenimo iste protokole kao i prošle sezone. Nastavićemo da sledimo sve državne, lokalne i smjernice. Posvećeni smo održavanju naših visokih standarda, profesionalnosti i uzbudljivih avantura kroz ova vrijemena.

Sa velikom radošću otvorili smo sezonu 01.05.2022, sa nadom da će se generalna situacija normalizovati te da ćemo se nesmetano vratiti uobičajenom radnom ritmu.

Leto 2022. izgledaće malo vedrije nego prošle godine, i poput svih ostalih i mi se okrećemo avanturama sa prijateljima i porodicom. Ako ove godine planirate izlet za svoju školsku grupu, momačku večeru ili sportski tim, Blue River Tara ima višak aktivnosti da primi Vas i Vašu posadu. Jasno ste preuzeli zadatak da sve organizujete i mi smo ovdje da Vam pomognemo.

Za sezonu 2022. smo već isplanirali mnogo uzbudljivih i novih stvari, zadovoljstvo nam je družiti se sa Vama i u toku ovog ljeta.



Crna Gora leto 2022
Rafting Montenegro Blue River Tara
Mastercard ID Check Visa Secure Allsecure

© 2022 Blue River Tara - Zabranjeno preuzimanje materijala sa sajta (slika, video zapisa...)