Rezervacije

Viber Viber

+382 67 404 303

Prozirnim morem okružena, okovana belim kamenom i obasjana mediteranskim Suncem, Crna Gora je jedna od poslednjih oaza Starog kontinetna u koju se još može pobeći od užurbanog tempa civilizacije i predahnuti uz šum talasa i opojne mirise prirode. Kojim god putem došli u Crnu Goru, dočekaće Vas veličanstvena, netaknuta priroda i gostoprimljivi ljudi. Impozantni planinski vrhovi, spektakularni kanjoni, fascinantni zalivi, bezbrojne peščane plaže i beskrajno plavetnilo pučine oduzeće Vam dah!

Državljani Republike Srbije mogu ući u Crnu Goru i boraviti u njoj pod istim uslovima kao građani Crne Gore (sa ličnom kartom). Državljani Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Hrvatske mogu ući u Crnu Goru i boraviti u njoj do 90 dana. Oni mogu putovati po Crnoj Gori sa važećim putnim ispravama.

Za Crnu Goru nisu potrebna dokumenta kao što su zeleni karton, međunarodna vozačka dozvola i dozvola za upravljanje tuđim automobilom u inostranstvu. Ukoliko vlasnik vozila nije u njemu, osoba koja upravlja vozilom treba da poseduje ovlašćenje overeno u sudu ili u opštini, ali se prihvata i dozvola za upravljanje vozilom u inostranstvu izdata u AMS Srbije koja važi godinu dana.

Za ulazak u Republiku Crnu Goru državljanima Republike Srbije potrebno je:
- Za punoletne osobe i starija maloletna lica sa navršenih 16 godina - pasoš ili važeća lična karta
- Za mlađa maloletna lica do 16 godina – pasoš ili važeća lična karta
- Za prelazak državne granice maloletno lice, državljanin Republike Srbije do navršene 16-te godine života, kada putuje samo ili u pratnji drugog lica koje mu nije roditelj ili zakonski zastupnik, mora posedovati overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički vrše roditeljsko pravo, ili zakonskog zastupnika.



Dokumenta za ulazak u Crnu Goru
Rafting Montenegro Blue River Tara
Mastercard ID Check Visa Secure Allsecure

© 2022 Blue River Tara - Zabranjeno preuzimanje materijala sa sajta (slika, video zapisa...)