Rezervacije

Viber Viber

+382 67 404 303

Krenite na nezaboravno putovanje istraživanja dok ulazite u čuda Nacionalnog parka Durmitor.

Smješten u srcu Crne Gore, ovaj prirodni dragulj nudi obilje prekrasnih pejzaža i uzbudljivih avantura.

Od uzbudljivih rafting ekspedicija do slikovitih izleta, Durmitor ima sve. Spremite se za nalet adrenalina na brzacima, krivudavim planinskim putevima i uronite u neukroćenu lepotu ove izuzetne destinacije.


Rafting na divljim rekama

Spremite se za nalet adrenalina dok osvajate divlje reke Durmitora. Reka Tara pruža savršeno okruženje za uzbudljivu avanturu raftinga sa svojim kristalno čistim vodama i izazovnim brzacima.

Dok plovite kristalno čistim vodama reke Tare, bićete okruženi strmim liticama, bujnim zelenim šumama i kaskadnim vodopadima, stvarajući zaista atmosferu koja izaziva strahopoštovanje. Naši iskusni vodiči će se pobrinuti za vašu bezbednost uz nezaboravnu vožnju.


Putovanje kroz pejzaže koji oduzimaju dah

Krenite na nezaboravno putovanje kroz prelepe predele Nacionalnog parka Durmitor

Sa svojim krivudavim planinskim putevima, gustim šumama, mirnim jezerima i prekrasnim vidicima, Durmitor je raj za ljubitelje putovanja i prirode.

Neka vas sloboda otvorenog puta odvede do zadivljujućih vidikovaca i skrivenih dragulja netaknute prirode. Spremite se za nezaboravno putovanje kroz durmitorsko remek-delo.

Ne propustite neverovatno iskustvo raftinga u Nacionalnom parku Durmitor. Rezervišite svoju avanturu već danas i otkrijte čuda ovog netaknutog raja.

Mastercard ID Check Visa Secure Allsecure

© 2022 Blue River Tara - Zabranjeno preuzimanje materijala sa sajta (slika, video zapisa...)