Rezervacije

Viber Viber

+382 67 404 303

Kanjon Nevidio: 120€

Tamo gdje su se milionima godina ranije „sudarile“ planine Durmitor i Vojnik, usječen je kroz ljutu stijenu kanjon Komarnice – poslednji osvojeni kanjon u Evropi. Nalazi se na 50 km od Žabljaka u pravcu Šavnika. Naziv Nevidio, ili Nevidbog, kako ga još zovu, podsjeća na misterioznu nepristupačnost. Njegove litice su toliko tijesne da na pojedinim mjestima svjetlost nikada ne dopire. Predstavlja jedan od najvećih alpinističkih izazova u ovom dijelu Evrope. Osvojen je tek 1965. Godine a do tada ga, kako mu i ime kaže – niko nije čitavog vidio. Kanjon Nevidio je dug 2,7 km, dubok je u prosjeku 150 metara, sa vodopadima i preko 100 metara.

Trnovačko jezero: 50€

Jezero je jedno od najljepših na našem podneblju. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1517m, okruženo vrhovima visokih planina : „Maglić“, „Bioč“ i „Volujak“ . Jezero je ledničkog porijekla, smaragdno-zelene boje, takođe koje je veoma bistro i idealno je za kupanje i ribolov. Pored svih prirodnih ljepota koje Trnovačko jezero posjeduje, njegova najmarkantnija osobina jeste srcoliki oblik, što predstavlja prirodni fenomen kako u regionu, tako i šire.

Prsten oko Durmitora: 70€

Jeep safari je tura terenskim vozilima i obilazimo Nacionalni park Durmitor u potpunosti. PRSTEN OKO DURMITORA je jedna od posebnih tura koje organizjemo.

Manastir Ostrog: 40€

Manastir Ostrog se ubraja među nejveće svjetske svetinje, i jedno je od najposjećenijih mjesta. Tokom ove posjete ćete se osjećati drugačije i nadamo se da ćete uživati.

Jahanje: 30-200€

Jahanje je posebna tura koju možete iskusiti i rezervisati u našem kompeksu Blue River Tara. Raspolažemo opremom koja zadovoljava najviše standarde i za samu turu imamo različite rase konja. Samim tim, obezbedili smo da je ova tura pogodna za svakoga, od iskusnih profesionalaca do početnika i dece. Nezaboravno iskustvo, obilazeći najljepše predijele Tare, upravo je razlog zašto treba iskusiti ovu turu.

Hiking Soko Grad: 40€

Upoznajte najljepše predijele, okolinu Suze Evrope, rijeke Tare.

Mastercard ID Check Visa Secure Allsecure

© 2022 Blue River Tara - Zabranjeno preuzimanje materijala sa sajta (slika, video zapisa...)