Rezervacije

Viber Viber

+382 67 404 303

Danas, rafting Tarom je veoma popularna aktivnost na vodi, koja osim zabave i izazova predstavlja pravi odmor za sve one koji žele bijeg od realnosti i odmor uz rijeku.

Ova zanimljiva aktivnost svakodnevno zainteresuje sve više ljudi pa se tako postavlja pitanje kada je najbolje ići na rafting Tarom? Da li postoji pravi period za rafting, obzirom da je u pitanju aktivnost na vodi i da li je odmor drugačiji iz mjeseca u mjesec?

Očekuje Vas nezaboravna avantura na prvom mjestu, koja izaziva veliko uzbuđenje i visok nivo adrenalina, a činjenica je da većina posetioca poželi da iskusi ovakvu avanturu iznova i iznova. Rafting Tarom je sjajna prilika da uživate sa prijateljima u divljoj i preljepoj prirodi koju možete videti tokom raftinga, osluškujete tišinu i priredite sebi odmor od obaveza i gužve dok istovremeno možete biti aktivni.

Sezona za rafting Tarom zvanično počinje u aprilu i traje do oktobra, a razlika između proljećnog i ljetnjeg raftinga je u vodostaju rijeke. Tokom proljeća vodostaj rijeke je dosta viši zbog otapanja snega na obližnjim planinama što ubrzava rijeku i pruža brži i zahtevniji spust. Pa ako želite da osetite pravu snagu rijeke ovo je pravi period za Vas.

Ukoliko pak više volite da uživate u netaknutoj prirodi, tokom ljeta dok se rijeka smiruje, možete uživati u preljepim tajnama ove obale poput vodopada, vidikovaca i pećina uz pauze za fotografisanje. U ovom slučaju rafting Tarom može trajati i po nekoliko interesantnih sati.

Možete odabrati bilo koji period u zavisnosti od obaveza jer je avantura neizostavna. To je jedinstveni doživljaj koji ćete dugo pamtiti,a verovatno i ponoviti. Rafting Tarom avanturu kod nas možete ukombinovati sa još nekom aktivnošću poput hikinga ili jahanja konja ili eksurzijama koje smo pripremili za Vas.

Pogledajte sve informacije o našim putovanjima i prepustite se uživanju, mi smo tu da obezbedimo potpuni užitak, avanturu i odmor. Tu smo da ispunimo svaku Vašu želju i podelimo nezaboravne trenutke sa Vama.



Kada je najbolje ići na rafting Tarom?
Rafting Montenegro Blue River Tara
Mastercard ID Check Visa Secure Allsecure

© 2022 Blue River Tara - Zabranjeno preuzimanje materijala sa sajta (slika, video zapisa...)