Rezervacije

Viber Viber

+382 67 404 303

Kako funkcioniše rafting u Blue River Tara?

Mi u Blue River Tara organizujemo puno izleta i ekspedicija od kojih je najatraktivniji upravo - rafting. Za sve aktivnosti koje organizujemo garantujemo sertifikovanim vodičima, tako da možete biti bez brige! U okviru naše ponude, dostupno je i nekoliko aranžmana, koji se razlikuju po vremenu trajanja, tako da možete izabrati onaj koji Vama najviše odgovara. Nudimo:

Rafting 1 dan - Ukoliko želite jednodvevni izlet - ovo je fantastična tura za to. Kompletnu opremu za rafting obezbjeđujemo mi, Vaše je samo da dođete!

Rafting 2 dana - Rafting aranžman, najuzbudljivijim dijelom toka rijeke Tare, u trajanju od dva dana, sa jednim noćenjem u kampu odabranom smještaju, u središtu kanjona rijeke Tare.

Rafting 3 dana - Trodnevni aranžman sa dva noćenja. Rijeka Tara je sa 158 km najduza rijeka u Crnoj Gori i jedna od najljepsih i najizazovnijih rijeka u Evropi i svijetu sa kanjonom dugim 80km koji ujedno spada u najdublje kanjone na svijetu (1,300 m), odmah poslije Kolorada. Splavaranjem cijelim tokom, od mjesta do mjesta, mi ćemo zapravo proći srcem kanjona Tare, tog neuporedivog dragulja na licu ove planete.

Rafting Vikend - Ovo je tura gdje ćete upoznati kanjon Tare na pravi način. Uživanje i boravak na rijeci će Vas oplemeniti i sjediniti sa prirodom. Vrhunska priča za Vas i Vašu porodicu.

Rafting Sleep - U ovoj turi obilazimo najljepša mjesta i nezaobilazi vodopad na Tari. Rafting avanturu zavrsavamo na Šćepan Polju i ručkom u našem restopranu.

Mastercard ID Check Visa Secure Allsecure

© 2022 Blue River Tara - Zabranjeno preuzimanje materijala sa sajta (slika, video zapisa...)