Rezervacije

Viber Viber

+382 67 404 303

Čini se da ništa ne uzbuđuje mlađu generaciju tako kao rafting. Mnoge grupe imaju širok izbor aktivnosti u kojima mogu da učestvuju dok traže avanturu, ali koje su prednosti putovanja raftingom?

Nezaboravno iskustvo
Rafting je aktivnost u kojoj većina pojedinaca ne učestvuje svakodnevno, pa čak ni jednom tokom svog života. Sasvim je verovatno da se većina članova grupe nikada ranije nije okušala u raftingu i možda nikada više neće dobiti takvu priliku. To je nezaboravno i uzbudljivo iskustvo koje će sigurno ostaviti trajan utisak na svakog člana Vaše grupe. Zaista, uvijek će ponovo proživeti iskustvo raftinga kada se prisete putovanja tokom ljetnjih dana.

Timski rad
Tim odmah kreće na cijelodnevni ili popodnevni rafting, svaki pojedinac igra značajnu ulogu u tome da iskustvo bude vredno truda. Tim radi u harmoniji u potrazi za zajedničkim ciljem; ovo čini cijelo putovanje veoma efikasnom inicijativom za izgradnju tima. Zajednički ciljevi mogu razviti poverenje unutar grupe i pomoći članovima da nauče više o dinamici tima. Uprkos tome, neki članovi tima mogu se pojaviti kao lideri i pokazati neke od svojih liderskih veština dok učestvuju u aktivnosti.

Družina
Rafting na divljim vodama je zajedničko iskustvo u kojem grupe tinejdžera mogu da uživaju. Rafting daje članovima tima priliku da se povežu i stvore trajne odnose preko zajedničke aktivnosti i daleko od svakodnevnih životnih pritisaka. Članovi tima će naučiti kako da bolje komuniciraju jedni s drugima i uživaju u jačim odnosima unutar grupe, što će se pokazati kada nastave sa normalnim timskim aktivnostima na poslu ili kod kuće.

Iskustvo učenja
Sticanje novih veština će pripremiti članove tima za scenarije iz stvarnog života. Učešće u raftingu je dobar način za sticanje novih veština uz zabavu. Članovi tima uživaju u učenju na preljepoj lokaciji dok se opuštaju i zabavljaju na uzbudljivom putovanju za mlade.

Prirodne ljepote
Rafting će izvući članove tima koji učestvuju iz njihovog normalnog okruženja, tako da mogu da se upijaju u pravu ljepotu prirode. Ljudi koji žive oko urbanih centara nemaju dovoljno vrijemena daleko od zgrada, betona i užurbanih ulica. Učešće u ovoj avanturi pomaže takvim pojedincima da se povežu sa prirodom na mnogo načina.

Svestranost
Skoro svaki pojedinac može da učestvuje u raftingu: sve dok je ispunjen minimalni uslov od 12 godina, čak i bez iskustva u sportu. Štaviše, učesnici ne moraju da poseduju veštine plivanja i to je sveobuhvatna aktivnost u kojoj možete učestvovati kao tim. Za rezervacije i više informacija kontaktirajte nas.

Proljeće i rafting na Tari
Rafting Montenegro Blue River Tara
Mastercard ID Check Visa Secure Allsecure

© 2022 Blue River Tara - Zabranjeno preuzimanje materijala sa sajta (slika, video zapisa...)