Rezervacije

Viber Viber

+382 67 404 303

Kada kažete „rafting“ prva stvar koja Vam pada na pamet je „rafting na rijeci Tari“, zasigurno. Reka Tara je poslednjih godina postala popularna među turistima koji vole splavarenje na divljim vodama, koja je po kategorizaciji atraktivnosti za rafting ocenjena na 3-5, što znači da spada u sam vrh reka za splavarenje dok je, što se tiče lepote sigurno bez premca! U kanjonu se nalazi 80 veoma interesantnih, većih pećina. Tara je takođe i najveći evropski rezervoar za vodu, tako da se voda može slobodno i kozumirati, što morate priznati, nije baš slučajan slučaj sa drugim rekama!

U kompleksu Blue River Tara možete rezervisati više programa raftinga: jednodnevni, dvodnevni ili trodnevni i vikend rafting. Rafting se vrši sa najsavremenijim rafting čamcima. Što se tiče opreme potrebne za rafting, ne morate se brinuti, svi gosti dobijaju rafting opremu koja uključuje kacige, neoprenska odela i obuću, sigurnosne prsluke i vesla.

Za jednodnevni rafting, dužina raftinga iznosi 14 km, i ovo je savršen program kada je u pitanju jednodnevni izlet na Tari. Avantura počinje uzbudljivom vožnjom terenskim vozilima do Brštanovice i završava se u Šćepan Polju.


Rafting na tari

Za višednevni rafting pripremili smo programe, za koje dužina raftinga iznosi preko 50 km i ove ture su najbolji način da upoznate rijeku Taru na pravi način! Najatraktivniji deo kanjona dužine oko 90 km od Šljivanskog do Šćepan Polja, obiluje brzacima (preko 50), divljim pritokama, penušavim vodopadima, bujnim raznovrsnim šumama čije drveće je staro po nekoliko stotina godina.

Obezbjedite nezaboravan provod u rafting centru Blue River Tara i doživite nezaboravne uspomene!

Mastercard ID Check Visa Secure Allsecure

© 2022 Blue River Tara - Zabranjeno preuzimanje materijala sa sajta (slika, video zapisa...)