Rezervacije

Viber Viber

+382 67 404 303

Dobrodošli na jedno od najljepših mjesta u Evropi, dobrodošli u Blue River Tara! Nalazimo se u Šćepan Polju (Plužine), u Crnoj Gori. Ako se pitate gde se odvija rafting, evo odgovora. Reka Tara, sinonim Crne Gore i njen najduži tok, najveći je rezervoar pitke vode u Evropi. Kristalno čista rijeka prolazi najdubljim kanjonom u Evropi. Divlja netaknuta priroda, bogata flora i fauna i prelepe strme litice – to je kanjon Tare.

1. Rafting svjetske klase
Ukoliko tražite izazov, uhvatite se u koštac sa brzacima rijeke Tare! Rijeka nudi najviši i najizazovniji provod upravo u ovom periodu. Tara kao da ima nemirne, bijele, vodene stepenice sa prelijepim, mirnim bazenima izmedju brzaka koji vam omogućavaju da se odmorite, fotografišete njene jedinstvene predjele, ili oprobate plivanje u kristalno čistoj, ali hladnoj vodi. Za ljude koji žele da na ovu avanturu pođu sa svojom porodicom, obezbedili smo pakete po svaćijoj meri.

2. Nezaboravan provod
Čeka Vas nezaboravan provod u sezoni! Rafting na Tari je uvjek novo i nezaboravno iskustvo za naše goste. Naši posetioci iz nekoliko zemalja se uvjek rado vraćaju kod nas, a mi smo uvek raspoloženi za druženje i garantujemo svima fenomenalan provod!

3. Zapanjujuća priroda
Rijeka Tara, koji mnogi popularno nazivaju "Suza Evrope" ukrašava Crnu Goru. kanjon Tare je izuzetno lep, bujan i zelen predeo. Voda u kanjonu je duž cijele rijeke i potpuno je pitka. Ovo je svakako netaknuta priroda i predstavlja svakako posebnu turističku atrakciju.

4. Vrhunski vodiči
Za sve aktivnosti koje organizujemo garantujemo sertifikovanim vodičima! Naši vodiči su iskusni poznavaovi čitave regije i poseduju dugogodišnje iskustvo.

5. Obezbeđen restoran i smještaj
Našim gostima pripremamo najpopularnija jela i nudimo naš smještaj. Mi želimo da našim posetiocima, pored adrenalinskog raftinga i izleta, pružimo vrhunski odmor, najbolju kuhinju, nezaboravno iskustvo i uživanje, i da nas pamte samo po najboljem.

Mastercard ID Check Visa Secure Allsecure

© 2022 Blue River Tara - Zabranjeno preuzimanje materijala sa sajta (slika, video zapisa...)