Rezervacije

Viber Viber

+382 67 404 303

Iako je Tara planinska reka sa osvježavajućom temperaturom vode, većina naših gostiju ne odoli kupanju u mirnijim delovima toka. Znači, idemo na kupanje, a na kupanje se ide u kupaćem, sa naočarima za sunce i kremama za sunčanje zaštitnim faktorom!

Kada se spremate na neki od naših aranžmana dovoljno je poneti mali osnovni prtljag. Uz Vaše lične stvari, obavezno Vam treba peškir. Takođe je neophodan kupaći kostim koji ćete obući ispod opreme jer se ispod opreme ne oblači ništa pamučno i slično. Trebaju Vam sredstva lične higijene i dobro će doći papuče. Za sve aktivnosti na vodi i u vodi od nas dobijate kompletnu opremu.

Za prijatan večernji boravak u našem kampu, pogotovo na otvorenom, uz večeru, muziku itd. potrebno je i nešto malo toplije garderobe jer su večeri uvek sveže (naš predlog bi bio trenerka, ili farmerke i dukserica, ili lagana jakna preko majice). Komaraca nema, ali ako ste alergični na ujed insekta treba da imate nešto pripremljeno za svaki slučaj.

To bi ukratko bio osnovni spisak stvari koje bi trebalo da ponesete sa sobom na rafting, a ukoliko slučajno zaboravite osmeh, ne brinite - kod nas je, samim dolaskom, dobro raspoloženje zagarantovano.



Rafting Crna Gora
Rafting centar Blue River tara
Mastercard ID Check Visa Secure Allsecure

© 2022 Blue River Tara - Zabranjeno preuzimanje materijala sa sajta (slika, video zapisa...)