Rezervacije

Viber Viber

+382 67 404 303

Rafting na rijeci Tari je jedno od najuzbudljivijih iskustava koje Crna Gora može ponuditi. Tara, poznata kao “Suza Evrope”, je druga najduža crnogorska reka i dom za neke od najlepših pejzaža u regionu.

Rafting na Tari je avantura koja počinje već pri dolasku na startnu tačku. Putovanje do tamo vodi kroz neke od najlepših delova crnogorskih planina, sa pogledom na zapanjujuće kanjone i bujne šume.

Sam spust niz Taru je nešto što se ne može opisati rečima. Adrenalin koji osećate dok se borite sa brzacima, uz zvuk vode koja se razbija o čamac, je nešto što se mora doživeti. A kada naiđete na mirnije delove reke, okruženi ste neverovatnom lepotom - visokim klifovima, zelenim šumama i plavetnilom neba iznad.

Rafting na Tari nije samo za avanturiste i ljubitelje adrenalina. To je iskustvo koje je pogodno za sve uzraste. Postoje ture koje su prilagođene porodicama sa decom, kao i onima koji traže mirniju vožnju. Bez obzira na to šta tražite, sigurno ćete pronaći nešto što odgovara vašim željama.

Na kraju dana, nakon što se avantura završi, možete se opustiti u jednom od mnogih kampova pored reke, uživajući u lokalnoj kuhinji i gostoprimstvu. Ovo je prilika da se povežete sa prirodom, da uživate u miru i tišini, i da se opustite nakon dana punog uzbuđenja.

Rafting na Tari je nešto što se ne sme propustiti prilikom posete Crnoj Gori. To je prilika da doživite nešto jedinstveno, da se povežete sa prirodom i da stvorite uspomene koje će trajati ceo život. Bez obzira da li ste ljubitelj avanture ili samo tražite način da pobegnete od svakodnevnog života, rafting na Tari je iskustvo koje ne smete propustiti.


Rafting na tari
Mastercard ID Check Visa Secure Allsecure

© 2022 Blue River Tara - Zabranjeno preuzimanje materijala sa sajta (slika, video zapisa...)